Data Science Café

Wij zijn in 2020 gestart met het Data Science Café: een ontmoetingsplek specifiek voor data scientists van onze Business Partners om te kunnen sparren. Heb jij ook behoefte om collega-data scientists te zien & te spreken? Meld je aan voor onze meet ups!

Are you talking data science?

In 2020 is Data Science Alkmaar gestart met het Data Science Café. Je kunt als data scientist deelnemen aan een Zoom-sessie om met collega data professionals kennis te maken en kennis & ervaringen uit te wisselen. Elke meet up heeft een programma-opbouw dat je bij aanvang uit de doeken wordt gedaan.

Waar loop jij tegen aan, wat zijn ervaringen van anderen, wat zijn de do’s en don’t’s? Bespreek het met je data science-collega’s van andere ondernemingen.

Heb jij ook behoefte om collega-data scientists te zien & te spreken en ben je in dienst van een business partner? Meet your fellow pro’s en beleef de meet ups van het Data Science Café. Vooralsnog als Zoom-sessies, maar niet minder waardevol.

Alle Zoom-sessies vinden plaats van 15.00 uur tot ca 16.30 uur.

For data scientists only:

We hanteren een ‘toelatingsbeleid’ om te borgen dat het Data Science Café echt een data science-community wordt, waar professionals aan deelnemen. Recruiting wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.