Business partners

Business partners

De Business Partners van Data Science Alkmaar zijn regionale, innovatieve partijen die onze organisatie mogelijk maken. Tegelijkertijd sla je als BP de brug naar de wetenschappelijke wereld in de vorm van de Vrije Universiteit Amsterdam en sta je vooraan als het gaat om samenwerking met andere BP’s en innovatieve derden (Co-Creatie).

In zijn algemeenheid werk je zo aan je innovatieve reputatie en ben je aantrekkelijk voor jong talent, dat op zoek is naar een uitdagende werkomgeving en een prettige leefomgeving. En dit past weer uitstekend bij een belangrijke doelstelling van DSA: regionale groei en ontwikkeling van Noord-Holland Noord.

Interessant..? Sluit je aan bij Data Science Alkmaar.

Business partners
Co-Creatie: samen innovatief

Co-Creatie: samen innovatief

Onze BP's worden primair betrokken bij Co-Creatie: het gezamenlijk optrekken, synergie creëren en zo kansrijke producten en diensten ontwikkelen die leiden tot een concrete waarde.

Gratis deelname aan workshops

Gratis deelname aan workshops

Er worden workshops georganiseerd op belangrijke thema's of topics. Als BP kun je pér workshop 2 medewerkers (waarde: € 750,- pp) kosteloos laten deelnemen.

Talent zoekt innovatie

Talent zoekt innovatie

Je innovatieve reputatie is ook belangrijk als het gaat om talent. Want talent is op zoek naar een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

For data scientists only

For data scientists only

In 2020 startten wij ook met het Data Science Café, specifiek voor data scientists van onze BP's: een ontmoetingsplaats voor (jonge) data professionals. Vind er meer over op deze site.

Business Partners zijn innovatieve organisaties die samen kunnen optrekken.

Onze Business partners

AZ

AZ

AZ is een Nederlandse profvoetbalclub en speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS Stadion te Alkmaar. AZ, een afkorting voor Alkmaar Zaanstreek-combinatie, ontstond in 1967 als AZ’67 uit een fusie tussen Alkmaar '54 en FC Zaanstreek. ‘Door connecties te leggen met partijen die werken met data als specialisatie, willen wij nu kijken of het interessant is elkaar te helpen, om via DSA samen te werken. Dat schept nieuwe kansen, onder meer op het gebied van ticketverkoop, merchandising, het gedrag van fans op sociale media,' zegt Gerald Smith van AZ.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

HHNK is een overheidsinstantie met een democratisch gekozen bestuur en een eigen belastingsysteem. HHNK werkt aan: Dijken: we beschermen inwoners tegen overstromingen; Water: het zorgt voor voldoende en schoon oppervlaktewater; Wegen: HHNK beheert en onderhoudt plattelandswegen. HHNK doet dit in Hollands Noorderkwartier: Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Noordwest Ziekenhuisgroep

Noordwest Ziekenhuisgroep

Noordwest Ziekenhuisgroep is een ziekenhuisorganisatie met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en Texel. Met 824 bedden, ruim 4400 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Als een van de grootste ziekenhuisorganisaties in Nederland bieden we een aantal bovenregionale functies en een breed en bijzonder pakket aan diagnostische functies. Ook hebben we opleidingsplaatsen voor vrijwel alle medisch specialismen. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een gebied met ruim 600.000 inwoners.

Bejo Zaden

Bejo is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan dertig landen. Een internationaal familiebedrijf met 1.700 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst. Samen met onze klanten en partners in de keten verkennen we kansen in de markt en innovatieve onderzoeksmethoden. Daarbij blijven we dicht bij de natuur en ontwikkelen we de beste groenterassen, zodat telers wereldwijd gezonde en smakelijke groenten kunnen oogsten waar consumenten van genieten. Nu en over 50 jaar.

Bejo Zaden
Ravo Fayat

Ravo Fayat

Ravo is in 1964 opgericht in Alkmaar door Karel van Raaij, waar hij een compacte, zeer wendbare veegmachine bedacht. Een concept dat tot op de dag van vandaag met enorm veel kennis en vakmanschap is doorontwikkeld. RAVO’s kracht ligt in de combinatie van solide, bewezen technologie, met intelligente innovatie en goede samenwerking met de klant. En met meer dan 50 jaar ervaring in de straatveegindustrie is RAVO uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie die waarde hecht aan het milieu, kwaliteit en veiligheid.

Rabobank

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together. Samen werken aan een betere wereld. Dat is in het kort waar de Rabobank voor staat. In onze missie richten we ons op Nederland (‘Bankieren voor Nederland’) en op de wereld (‘Banking for Food’).

Rabobank
RAADHUIS creative agency

RAADHUIS creative agency

RAADHUIS is een creatief communicatiebureau dat bestaat uit een groep enthousiaste creatieven, ontwerpers, strategen en developers. We helpen je met het vertellen van je verhaal, in de breedste zin van het woord.

Stadswerk072

Stadswerk072 is een dienstverlener voor overheden en semi publieke instellingen op het gebied van beheer en onderhoud in de buitenruimte. We bieden een totaalpakket dat varieert van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beleid en investeringen tot uitvoering van eenvoudige repeterende werkzaamheden. Dit doen we marktconform. Onze dienstverlening is duurzaam, professioneel, gericht op verbeteren en innovatief. Onze kernwaarden: Samen, Slim en Solide.

Stadswerk072
Breinstein

Breinstein

Breinstein - Digital Natives Rule! Geboren met de technologie van vandaag, spreken ze de technologie van morgen vloeiend. Ieder plan voor de toekomst, iedere stap vooruit, is kansloos zonder de technologie èn zonder het talent van vandaag. Wij vormen en scherpen hun natuurtalent verder aan middels uitdagende traineeships en zetten ze aan het werk bij toonaangevende opdrachtgevers. Dit doen wij binnen de vakgebieden Informatiemanagement, Data Analytics en Cyber Security.

Ja, ik wil meer weten over het Business Partnership!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.