Verslag | Workshop Cyber Security

Verslag | Workshop Cyber Security

Cyber security is het thema in deze workshop van 1 dagdeel op woensdagmiddag 3 november a.s. met Stef Schinagl als inspirator.

3 november 2021

13:00

Miss Bell | De TelefoonCentrale

Gratis voor Business Partners

Voldoet je organisatie op het gebied van informatiebeveiliging aan de hoogste nationale en internationale normen? Hoe zit dit precies, en waar moet je beginnen..? In navolging van het boeiende webinar, verzorgde Stef Schinagl een workshop Cyber Security van 1 dagdeel op woensdagmiddag 3 november.

In deze workshop werden praktische handvatten aangereikt, zoals stappenplannen, self-assessments en andere nuttige openbare hulpmiddelen. In de workshop werd bovendien op interactieve wijze gesproken over problemen waar je in de eigen organisatie tegenaan lopen bij de inrichting van het informatiebeveiligingsvraagstuk.


Stef Schinagl werkt aan een promotieonderzoek op het gebied van Digital Security Governance bij de Vrije Universiteit A’dam. Daarnaast is hij in de praktijk werkzaam als Sr. Adviseur informatiebeveiliging en privacybescherming bij het UWV. In zijn onderzoek kijkt hij naar de invloed van de digitalisering op de besturing van security binnen organisaties.


Ja, ik meld me aan voor deze workshop!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.