DSA bij NHNEXT.nl: kansen creëren voor de regio.

Dinsdagmiddag 30 juni werden Frans Feldberg, Rob Marijn en Daniël Banis door Lieke Danenberg ondervraagd over Data Science Alkmaar bij het online platform NHNEXT.nl.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, betreft het werkgebied van Data Science Alkmaar de gehele regio Noord-Holland Noord. Uitgangspunt is het gezamenlijk belang van ondernemers, overheden en onderwijs: regionale groei en ontwikkeling middels de meest relevante innovatie van dit moment: (big) data en artificial intelligence.

Gespreksleider Lieke Danenberg, vorig jaar nog side-kick bij de colleges van Data Science Alkmaar, bracht een gesprek op gang dat draaide rondom het thema: ‘Waarde creëren met (big) data & AI: kansen creëren voor de regio.’

Vlnr: Lieke Danenberg, Rob Marijn, Frans Feldberg en Daniël Banis.

In drie kwartier wordt het verhaal verteld van Data Science Alkmaar als platform voor innovatie voor de regio Noord-Holland Noord als het gaat om big data en artificial intelligence: ontstaan, uitgangspunten en doelstellingen, het belang van het feit dat iédere, maar ook juist de wat kleinere MKB-er, gaat weten van de kansen die big data en AI bieden.

Wil je weten wat Data Science Alkmaar precies is & wat het voor je organisatie kan betekenen? Kijk het hier terug:RM – 6 2020

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.