Terugkijken: het webinar Text mining!

Het webinar op donderdag 26 november 2020 stond in het teken van Textmining! Gemist? Kijk het hier terug!

In het webinar van Data Science Alkmaar van donderdag 26 november 2020 stond Textmining centraal: het gaat over over oplossingen om kennis uit tekst – ongestructureerde data – te halen.

Interessant? Jawel, bijvoorbeeld om vragen te beantwoorden als: ‘Wat wordt er over onze organisatie gezegd op social media?’ of: ‘Wat zijn de problemen die in ons online klantenforum worden besproken?’, of: ‘Wat zijn de trends in de meldingen openbare ruimte?’ 

Ook hier was Marijn Plomp gespreksleider en verzorgde Frans Feldberg een update voor wat betreft de ontwikkelingen rondom big data en artificial intelligence in het algemeen en Data Science Alkmaar in het bijzonder.

De tafelgast van deze middag was Robin Zondag – mede-gast Wendy Günther ontbrak helaas door ziekte, gelukkig geen corona – en Robin vertelde over de kansen die textmining biedt, want zo is het:

Data Science Alkmaar gaat over waarde creëren met (big) data en artificial intelligence. Kon je dit webinar niet zien? Kijk het terug via onderstaand video-venster.

Op de hoogte blijven van de webinars, workshops, Data Science Café en andere activiteiten van Data Science Alkmaar?
Meld je hieronder aan voor onze e-mailnieuwsbrief:

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.