Blog van Daniël Banis, project manager bij Data Science Alkmaar en Ontwikkelingsbedrijf NHN

Daniël Banis, project manager bij Data Science Alkmaar en Ontwikkelingsbedrijf NHN, publiceerde een blog: 'Welke 5 stappen neemt een ondernemer om voordeel te halen uit big data/AI? Het gaat over: ‘Hoe maak ik handig gebruik van big data en artificial intelligence voor mijn bedrijf?’

Hoe maak ik handig gebruik van big data en artificial intelligence voor mijn bedrijf?’ Het is een vraag die veel ondernemers zichzelf beslist regelmatig voorleggen. Sla een willekeurige krant open en de woorden big data of kunstmatige intelligentie komen voorbij. Deze geven duidelijk weer dat er veel te doen én te ontdekken is rondom dit thema. In het kader van deze digitale transitie zijn er verschillende initiatieven waar u als ondernemer op kunt aanhaken.

Hoewel de naam anders doet vermoeden is het platform voor innovatie Data Science Alkmaar bedoeld voor MKB-bedrijven uit de hele regio Holland boven Amsterdam.

Wat gebeurt er eigenlijk bij dit platform en welke stappen zijn voor een ondernemer belangrijk om aan de slag te gaan én commercieel succesvol te worden met AI?

Lees hier het hele artikel.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.