Meld je aan voor het Data Science Café op 10/12 a.s.

Donderdag 10 december a.s. vindt de tweede meet-up plaats van het Data Science Café, een ontmoetingsplek voor data scientists die werkzaam zijn in NHN.

Bij de start van het Data Science Café blijkt de opzet goed aan te sluiten bij de behoefte: creëer een ontmoetingsplek voor (jonge) data scientists die werkzaam zijn bij bedrijven of organisaties in NHN en die kennis willen delen met collega-data scientists. En natuurlijk: met een biertje & een hapje, hoewel dit laatste nog even niet mogelijk is…

Are you talking data science?

Wat kun je verwachten van het Data Science Café? Siddhi Imming (Ravo Fayat Group) stelt: ‘Ik hoop ook op kennisdeling, zodat ik nieuwe ideeën kan opdoen, geïnspireerd raak door collega-data scientists die vast met héél andere zaken bezig zijn dan ik, maar: ons werk heeft altijd raakvlakken.’

Ervaringen delen, ervaringen herkennen en mogelijkerwijs geïnspireerd worden om tot een oplossing voor jóuw probleem te komen, is interessant. Een gemene deler in de ervaringen van data scientists blijkt bijvoorbeeld het volgende: hoé neem je een (interne) opdrachtgever mee in interessante plannen en/of ideeën? Of: hoe krijg je de rest van de organisatie mee in het inzicht dat data science een verschil kan maken? Maar ook: de kwaliteit van data blijkt vaak veel te wensen over te laten en/of is moeilijk te verzamelen. Hoe kan dit beter?

De eerste sessie was een interessante start van het Data Science Café. Inmiddels is duidelijk dat ook in 2021 het Data Science Café wordt voortgezet. De volgende online meetup is op donderdag 10 december a.s. Same place, same time. Meld je wel even aan als je interesse hebt.

For data scientists only: we hanteren een ‘toelatingsbeleid’ om te borgen dat het Data Science Café echt een data science-community wordt, waar professionals aan deelnemen.

Meld je hier aan voor de volgende meet up op donderdag 10 december a.s.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.