Terugkijken: het webinar Co-Creatie

Terugkijken: het webinar Co-Creatie

Met de start van een nieuw college-jaar introduceert Data Science Alkmaar ook een nieuw initiatief: ‘Co-Creatie | Samen waarde creëren.’ Wat is dit precies? 

9 maart 2021

16:00

Webinar vanuit DTC

Geen

Regionale bedrijven en organisaties gaan met elkaar op zoek naar een waardevolle samenwerking, waarbij natuurlijk data en AI het gereedschap vormen. Hoe kunnen ze gezamenlijk samenwerken op topics als bijvoorbeeld Biodiversiteit, Duurzaamheid, Smart City of de Energietransitie?

Kunnen ze synergie creëren en zo kansrijke producten en diensten ontwikkelen waardoor er concreet waarde wordt gecreëerd voor alle betrokken partijen? Onder de bezielende begeleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam wordt co-creatie trajecten vorm gegeven. We volgen de ontwikkelingen tijdens onze webinars.

Marijn Plomp, opleidingsmanager Data Science aan de Vrije Universiteit A’dam was de vertrouwde gespreksleider en Frans Feldberg, hoogleraar Data-Driven Innovation aan de Vrije Universiteit A’dam, geeft een stand van zaken als het gaat om de ontwikkelingen rondom (big) data en AI in NHN.

Gerald Smith, Marketing & Media Manager bij AZ, wordt begroet als nieuwe Business Partner van Data Science Alkmaar, waarna Arno Smit (Informatiemanager) en Merel de Boer (Hoofd Kwaliteit & Beheer) van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) vertellen over hoé data ook voor het hoogheemraadschap een onmisbaar instrument is geworden.

Tenslotte bediscussiëren Menno Commandeur van Create en Gerald Smith van AZ de mogelijkheden en kansen die co-creatie biedt als data en AI de drivers zijn.

Kijk dit webinar terug via onderstaand window!


Je kunt je niet meer aanmelden.