AI for health – Hoe komen we van model naar succesvolle toepassing?

AI for health – Hoe komen we van model naar succesvolle toepassing?

Het komende college van Data Science Alkmaar is een coproductie met het Noordwest Ziekenhuis. Op 18 januari a.s. geven wij jullie een inkijk in de wereld van AI in de gezondheidszorg. Laat u inspireren door de succesverhalen!

18 januari 2024

15:30

NWZ locatie Alkmaar

Gratis

Data en AI kunnen de zorg verder helpen. Dat staat niet meer ter discussie. Er zijn voldoende oplossingen ontwikkeld die in een lab of testsetting werken, maar moeilijk hun weg vinden naar de dagelijkse praktijk. Hoe kunnen we die weg wél vinden? Tijdens dit event geven o.a. Prof. Dr. Mark Hoogendoorn (VU), CMIO Davy Sudiono (NWZ), COO Tom Hueting (Evidencio) en Prof. Dr. Wiesje van der Flier (Alzheimercentrum Amsterdam UMC) een kijkje in de keuken en gaan in discussie over het toepassen van AI in de dagelijkse praktijk.

Bent u arts, zorgprofessional, of werkt u met data/AI (in de zorg), dan is dit het evenement waar u bij wilt zijn! Meer informatie volgt spoedig.

Aanmelden

Meldt u zich voor 8 januari 2024 aan; er zijn 120 plekken. Voor uw informatie: bij elk college verzorgen wij een (eveneens gratis) buffet, dat gelegenheid geeft tot netwerken. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Ja, ik meld me aan voor het college AI for Health van Noordwest Ziekenhuis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.